Lekker genieten
tussen pot én pint !

meer info

Café ’t Vlierhof in Vliermaal is uw garantie op een dag vol vreugde en ambiance

Een leuk avondje uit of een lekker hapje eten, dat doet u in ’t Vlierhof, ons café in Vliermaal. Onze gezellige brasserie is de ideale gelegenheid voor een leuke dag met vrienden of familie!

Onze kaart

’t Vlierhof biedt een brede kaart aan met verschillende lekkere Belgische biertjes op fles of op vat. Verder kan u bij ons nippen van een fris koud drankje of u verwarmen met een van onze koffies, al dan niet begeleid met een gebakje of tiramisu. U kan uw honger stillen met een van onze vele snacks of soepen. Snoepers hebben dan weer een grote keuze tussen verschillende pannenkoeken en ijscoupes.

’t Vlierhof

Café ’t Vlierhof in Vliermaal organiseert ook op regelmatige basis evenementen. Hou daarom zeker deze website of Facebookpagina in het oog! Voor extra informatie mag u ons altijd contacteren!

Wij zijn blij met de unieke sfeer dat we hebben kunnen creëren in ons café. Bekijk zeker eens onze fotogalerij om een beeld te krijgen van onder andere onze leuke dansavonden. Leuke avond gehad bij ons? Laat dan gerust iets achter in ons gastenboek.

t’ Vlierhof - Vliermaal

t’ Vlierhof - Vliermaal

t’ Vlierhof - Vliermaal

Back to Top